Rabu, 23 Oktober 2019

ICO | SimpleSwap - yeni şifreleme para birimi değişimi


Merhaba sevgili takipçilerim, internetin hızlı yayılmasıyla birlikte yaşamımızda farklı teknolojiler ortaya çıkmaya başladı. En belirgin olanı blockchain teknolojisidir. Akıllı sözleşmeler ve P2P gibi özel konseptlerin hayatımıza girmesini sağlayarak hızla gelişmeye devam ediyor. Blockchain tabanlı projeler son zamanlarda çok dikkat çekti ve yatırımcıları için para kazanmaya devam ediyor, ancak bu dünya hızla takip edilmesi gereken bir pazar. Piyasa dinamiklerine hakim değilseniz, kar edemezsiniz. Her gün sadece birkaç dakikamı ben ve makalelerimle geçirirseniz, sizi güncel haberler ve pazarın yeni projeleri hakkında bilgilendirmeye devam edeceğim. Bu yazıda sizinle SimpleSwap projesi hakkında konuşacağım.

Bugünün borsalarının sorunları nelerdir?

Hepinizin bildiği gibi, bugünün borsaları, özellikle piyasa dururken, likidite ve Mt. Bazı likidite problemlerini açarak devam edeceğim. Bir borsaya girdiniz, binlerce altcoino'nuz var ve bunları satmak istiyorsunuz, ancak borsalar genellikle çok düşük olduğu için bunu yapmak mümkün değildir. Günümüzün en lokomotif borsalarında bile, Binance gibi, çoğu altcoin ile benzer bir sorununuz olabilir. Şimdi bile, binance ana sayfasına girip hacimleri kontrol ettiğinizde, hacimlerin birçok alt para için berbat olduğunu göreceksiniz. Örneğin, şimdi açtığımda, MFT'nin hacmi yalnızca 1 BTC gibi görünüyor. Bu paritede sadece 1 BTC satmak isteseniz bile, fiyat çok ciddi şekilde düşecektir. Bu nedenle, bugünün borsalarında istediğiniz alışverişi yapmak gerçekten zor. Bilerek, durumu daha iyi anlamak için en bilinen borsalara bir örnek verdim.

SimpleSwap nedir?

SimpleSwap, likidite sıkıntısı çekmeden ve çok basit adımları izleyerek, istediğiniz kadar alt para almanızı sağlayan yeni bir üretim sistemi geliştirmiştir. Bir jeton satın almak veya satmak istediğinizde, işlemlerinizi herhangi bir teknik bilgi olmadan SimpleSwap ile yapabilirsiniz. Süreci biraz daha açmak için sürecin adımlarından bahsedeceğim. SimpleSwap menüsünden, işlem yapmak istediğiniz para birimlerini seçersiniz. Takas işleminden sonra, paranın yatırılmasını istediğiniz yere cüzdan adresinizi girin. Bir işlem için belirtilen adrese göndermek istediğiniz para birimini gönderirsiniz. Almak istediğiniz yeni para birimleriniz veya jetonlarınız, işlemler onaylandıktan sonra ikinci adımda belirtilen adrese otomatik olarak yatırılır. Gördüğünüz gibi istediğiniz alışverişi 4 küçük adımda kolayca ve güvenilir bir şekilde yapmak mümkün. Artık SimpleSwap web sitesine giriş yapabilir ve 300'den fazla para birimi ile takas yapabilirsiniz. Takas etmek istediğiniz para birimlerinin aynı ağda olması gerekmez; örneğin, iki Dalgalanma ve Ethereum tabanlı para birimleri arasında işlem yapabilirsiniz. Proje ekibi sürekli olarak daha fazla para birimi değiş tokuş etmek için çalışıyor.
Evet, piyasada benzerler var, ancak SimpleSwap'i diğerlerinden farklı kılan özellikler var. Öncelikle, bir yıldan fazla bir süredir çalışmakta olan bir platformdan bahsediyoruz. Bu tür takas sitelerinin en büyük dezavantajı, arkalarında yeterli para bulunmamaları ve SimpleSwap’ın yeteri kadar rezerve sahip olmasıdır. Diğer takas sitelerinde, takas ücreti çok yüksektir, ancak SimpleSwap platformunda bu ücretler asgari düzeyde tutulmaktadır.
SimpleSwap’in bir diğer olumlu yönü de sunduğu çeşitli para birimleridir. Genel olarak BTC - ETH ve bu takas yerlerinde bilinen az sayıda madeni para dışında başka seçenek yoktur. Çok sınırlılar. SimpleSwap, birden fazla farklı ağdan çok çeşitli para birimlerinde hizmet sunabilir. Piyasada bulunan borsalar bile kolaylıkla işlem yapabilir. Makalenin sonunda linkleri paylaşacağım böylece proje hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Proje hakkında benimle görüşmek isterseniz, iletişim adreslerimden bana ulaşabilirsiniz. Saygılarımla..

BİLGİ :

Web sitesi => https://simpleswap.io/
SimpleSwap Coin => https://simpleswap.io/token
BTT Kullanıcı Adı => ngapayak
ETH Cüzdan Adresi => 0x6c6321542857438CCD8f01F4B8A5A717EDDf3C32

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Goldario is the world's first mining of precious metals (gold).

Our Vision We envision to revolutionize the entire eco-style of the jewelry industry by utilizing emerging technologies namely blockcha...