Selasa, 15 Oktober 2019

TLSGroup Devrimci Kripto Para Birimi Madencilik Şirketi


Kriptografik para madenciliği veya şifreleme, farklı türlerdeki dijital para birimlerinin değiş tokuşlarının kontrol edildiği ve blok zinciri bilgisayarlı kaydına eklendiği bir prosedürdür. Aksi halde, kriptocoin madenciliği, altcoin madenciliği veya Bitcoin madenciliği olarak adlandırılan dijital para madenciliği, son birkaç yılda kriptografik para kullanımının katlanarak geliştirdiği bir nokta ve eylem olarak genişledi.

Her dijital para birimi değişimi yapıldığında, kriptografik bir para ekskavatörünün veri meşruiyetini garanti altına alması ve blok zincirini takasıyla yenilemesinden sorumludur. Madencilik prosedürünün kendisi, değişim bilgisini içeren bir kareyle ilgili olan kriptografik karma eserlerle ilgili karmaşık sayısal sorunların üstesinden gelmek için farklı kriptomerlerle rekabet etmeyi içerir.

Dijital para alanlarındaki birleşik kullanımı, madenciliği, sermaye yönetimini ve enerji verimliliğini görme biçimini değiştiren bir grup ilerici kuruluş olan TSL Grubu.

TLS Grup, kriptografik paranın ana tedarikçisidir ve yönetim kurulu üyeliği ile mükemmel bir vitalite parçası portföyündedir. Belki de en büyük mağazayı ortaklarımızla birlikte bitirmeye çalışıyoruz ve şu anda dijital para madenciliğini kullanmak için güneş enerjili canlılık hazırlamak için olağanüstü bir yeniliğe sahibiz. Kullandığımız yenilik, spekülatörün her ay% 40 oranında kolay gelir elde etmesini sağlayacaktır.

Onların madencilik teknolojisi, müşterileri için açık olan uyarlanabilir paketlerle iş kıyaslamalarını geride bıraktı. Kripto endüstrisinin madencilik sırasında daha fazla güç çektiği bilinen bir gerçektir, bu nedenle GPU'lar ve ASIC aygıtları yoluyla yapılan geleneksel madencilik süreci kontrol konsantre hale gelir. Bu organizasyon, güneş enerjili inovasyon hazırlıklarıyla birlikte, madencilik için kapsamlı canlılık kaynaklarının kullanımı için makul bir cevap tasarlar. Kalite açısından, herhangi bir invertörün veya yol transformatörünün ortasının engellenmeden sisteme teslim edilmiş veya geri kazanılmış olan canlılık, mükemmel canlılığa en yakın olanıdır.



CSP güneş enerjili sıcaklığın eşitlik seviyelerinde iktidara değişmesi için yeniliktir. Si14 ekibimizden Stirling CSP, geleneksel Fotovoltaik (PV) inovasyondan birkaç kat daha yetkin güneş enerjisiyle çalışan canlılıktan güç üretir. Servo çerçeveden ve gün boyunca güneşi takip eden takip çerçevesinden. Böylece, güç mevcut kW başına en düşük değerde verilir.

Eylem planımızı anlamak, TLS belirteci hakkında makul bir fikir edinmenize olanak sağlayacaktır, çünkü eğimi ile ethereum blok zincirine dayanan bir güvenlik belirteci ve bir ERC-20 belirtecidir. Güvenlik belirteci, adından da anlaşılacağı gibi, önemli kılan temel bir kaynağa sahiptir. Token sahipleri, kurumun ilgili avantajlarından biraz yararlanma konusunda nitelikli olacaktır.

Güvenlik belirteci, elektronik olarak kısıtlanmış bir öğeye erişmek için kullanılan fiziksel bir araçtır. Belirteç ne olursa olsun veya bir gizli anahtar yerine kullanılır. Bir şeye ulaşmak için elektronik bir anahtar gibi davranır. Modellerde, cıvatalı bir giriş yolu veya web üzerinden finansal dengelerini almaya çalışan bir müşteriden dolayı bir uzaktan anahtar kartı bulunur; bir banka-token kullanımı, müşterinin istediği kişi olduğunu gösterebilir.

Güvenlik olayları
- Emniyet
Finansal uzmanlarımız için her aşamada borsa ve kayıt bilgilerinin güvenliğini garanti ediyoruz.
- Deneyim
Ustalarımızın her biri 5 yıldan fazla yasal, paraya dayalı, uzman ve kullanışlı bir deneyime sahiptir. Gündelik işlerini içgörülerini kullanırlar.
- Yenilik
Yeşil Enerji alanında yaratıcı yeniliklerden yararlanıyoruz ve tahtanın hesaplamalarını yapıyoruz.
- Destek
Denetim otoritelerimiz sorularınızı yanıtlamaya sürekli hazırdır. Bizi haftanın sonları ve akşamları arayabilirsiniz.
- Berraklık
Grubumuz tüm dünyaya açık ve değişime hazır.
- KYC
Belirteçlerin edinilmesine erişim, onay almış gerçek finansal uzmanlar için benzersiz şekilde tamamlanmıştır.

Kabul edilen taksit stratejileri Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve banka hamleleridir. Müşteriler, yalnızca KYC ve e-posta onaylama adımlarını geçtiklerinde, örneğin BTC, ETH gibi herhangi bir cüzdandan yapılan alışverişlerden faydalanabilirler. TLS belirteçleri, ERC-20 standartları ve ölçütlerine uyan bir Ethereum belirtecidir. Kayıt sahiplerine de aynı şekilde herhangi bir saldırı veya onaylanmayan güvenlik önlemi verilecek.

İhmal edilebilir satın alma limiti 1,3 ABD Doları olarak 100 TL'dir, bu devam eden dönüşüm standardına bağlı olarak değişebilir. Toplanan varlıklar aynı şekilde herhangi bir belirteç sahibinin kayıtlarından rasgele bir zaman diliminde diğer yabancı cüzdanlara taşınabilir. Müşteriler, STO hesaplarıyla, özel anlaşmalarının başlamasından birkaç gün önce döşeneceklerdir. STO sonrası, kalan token kâr dağıtma ihtimalini ortadan kaldırmak için söylenecek.

Web sitesi: https://tlsgroup.io/
Teknik İnceleme: https://www.scribd.com/document/415158561/WhitePaper-en#fullscreen=1
Facebook: https://www.facebook.com/tlstoken/
Instagram: https://www.instagram.com/tls_group_llc/
Twitter: https://twitter.com/TLSGroup1
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/tls-token/
Telgraf: https://t.me/tlstoken
Orta: https://medium.com/@TLSgroup
Ann Konu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5182001.0
Hesabım: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=260221

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Goldario is the world's first mining of precious metals (gold).

Our Vision We envision to revolutionize the entire eco-style of the jewelry industry by utilizing emerging technologies namely blockcha...