Minggu, 17 November 2019

SIMPLESWAP - DAHA FAZLA SWAP YÖNTEMİ İLE 300 ÜZERİNE DAHA FAZLA DESTEK!



Merhaba sevgili takipçilerim, internetin hızlı yayılmasıyla birlikte yaşamımızda çeşitli teknolojiler oluşmaya başladı. En belirgin blok zincir teknolojisidir. Akıllı sözleşmeler ve P2P gibi özel konseptleri hayatımıza girerek harekete geçirerek hızla büyümeye devam ediyor. Blockchain tabanlı projeler son zamanlarda çok dikkat çekti ve yatırımcıları için para kazanmaya devam ediyor, ancak bu dünya hızla takip edilmesi gereken bir pazar. Pazarın dinamikleri konusunda uzman olmadığınız sürece kâr edemezsiniz. Her gün benimle ve makalelerimle sadece birkaç dakika geçirirseniz, en son haberler ve yeni pazar projeleri hakkında sizi bilgilendirmeye devam edeceğim. Bu yazıda sizinle SimpleSwap projesi hakkında konuşacağım.

Mevcut borsa sorunları neler?

Hepinizin bildiği gibi, borsa şu anda çok ciddi sorunlarla karşı karşıya, özellikle de piyasa durduğunda, likidite ve Mt. Bazı likidite sorunlarını açmaya devam edeceğim. Borsaya girdiniz, binlerce altcoino’nuz var ve satmak istiyorsunuz, ancak borsada genellikle çok düşük olduğu için bunu yapmak mümkün değildir. Bugün, en lokomotif borsalarında bile, Binance gibi, çoğu altcoine benzer bir probleminiz olabilir. Şimdi bile, binance başlangıç ​​sayfasına girip sesi kontrol ettiğinizde, birimin birçok alt para için kötü olduğunu göreceksiniz. Örneğin, şimdi açtığımda, MFT’nin hacmi yalnızca 1 BTC gibi görünüyor.
Bu çiftte sadece 1 BTC satmak isteseniz bile, fiyat çok ciddi şekilde düşecektir. Bu nedenle, şu anda borsada istediğiniz alışverişi yapmak çok zor. Farkındayım, durumu daha iyi anlamak için borsaya bilinen en iyi örneği verdim.


SimpleSwap nedir?

SimpleSwap, çok basit adımları izleyerek likidite ve güvenilirlik eksikliği olmadan istediğiniz kadar alt madeni işlem yapabilmenizi sağlayan yeni bir üretim sistemi geliştirmiştir. Bir jeton almak veya satmak istediğinizde, teknik bilgi olmadan SimpleSwap ile işlem yapabilirsiniz. Süreci biraz daha açmak için süreç adımlarından bahsedeceğim.
SimpleSwap menüsünden, işlem yapmak istediğiniz para birimini seçersiniz.
Takas işleminden sonra, paranızın yatırılmasını istediğiniz yere cüzdanınızın adresini girin.
Göndermek istediğiniz para birimini işlem için belirtilen adrese gönderirsiniz.
Almak istediğiniz yeni para biriminiz veya kartınız işlem onaylandıktan sonra ikinci adımda belirtilen adrese otomatik olarak yatırılır.

Gördüğünüz gibi 4 küçük adımda istediğiniz alışverişi kolayca ve güvenle yapabilirsiniz. Şimdi SimpleSwap web sitesine girebilir ve 300'den fazla para birimini değiştirebilirsiniz. Ticaret yapmak istediğiniz para biriminin aynı ağda olması gerekmez, örneğin, Ripple ve Ethereum’a dayalı iki para birimi arasında işlem yapabilirsiniz. Proje ekibi, daha fazla para birimini değiş tokuş etmek için çalışmaya devam ediyor.




Evet, piyasada benzerler var, ancak SimpleSwap’i diğerlerinden farklı kılan özellikler var. Öncelikle, bir yıldan fazla bir süredir çalışan platformlardan bahsediyoruz. Bu tür takas sitelerinin en büyük dezavantajı, arkasında yeterli paraları olmaması ve SimpleSwap’ın yeteri kadar rezervi olması. Diğer takas sitelerinde, takas ücreti çok yüksektir, buna karşın SimpleSwap platformunda bu ücretlerin asgari düzeyde tutulduğu görülmektedir.



SimpleSwap’in bir diğer olumlu yönü de sunduğu çeşitli para birimleridir. Genel olarak, BTC-ETH ve takas sitesinde bilinmesi gereken bazı paralar dışında başka seçenek yoktur. Çok sınırlılar. SimpleSwap, çeşitli ağlardan çeşitli para birimlerine hizmet sağlayabilir. Piyasadaki borsa bile kolayca serbest bırakılabilir. Bağlantıyı makalemin sonunda paylaşacağım, böylece bu proje hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Eğer benimle proje hakkında konuşmak istersen,

İletişim adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Web sitesi: https://simpleswap.io/
simpleswap Con: https://simpleswap.io/tok kimdir
Teknik Doküman: https://docs.google.com/document/d/1x6jvcvw6-0hm2pgvjfirchyj5f9hknjfj5b4_taejd0/edit?usp=sharing
Facebook: https://www.facebook.com/SimpleSwap.io/
Twitter: https://twitter.com/SimpleSwap_io
Telgraf: https://t.me/SimpleSwapChat
Bitcointalk Ünvanı: https://bitcointalk.org/index. php? konu = 5,188,918,0
İletişim Bilgisi
Yazar: ngapayak
Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2602213
ETH Adresi: 0x6c6321542857438CCD8f01F4B8A5A717EDDf3C32

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Goldario is the world's first mining of precious metals (gold).

Our Vision We envision to revolutionize the entire eco-style of the jewelry industry by utilizing emerging technologies namely blockcha...